Winny Paauw
Marketing & communicatie op maat

Behapbaar en leuk, dát zou jouw marketing & communicatie moeten zijn. En als het dat niet is, zorg er dan voor dat het dat wél wordt. Alleen dan hou je jezelf gemotiveerd om keer op keer tijd en energie in dit deel van jouw onderneming te stoppen. Hoe dan? Laat me je helpen. Winny Paauw Communicatie helpt je jouw marketing & communicatie zo in te richten dat het niet alleen bij jou past, maar dat het ook jouw ideale klant raakt. Dat doen we door:

  • samen uit te zoeken wat jou onderscheidt van andere ondernemers,
  • te achterhalen waarom jouw hart sneller gaat kloppen van het werk dat je doet,
  • te ontdekken op welke social media kanalen jouw ideale klant zicht bevindt,
  • door een duidelijke planning – op maat – te maken voor jouw communicatie

Zo wordt online zichtbaar zijn een klus die je nauwelijks moeite kost.

Communicatie-advies op maat

Wat heb jij nodig? Heb je nog niet duidelijk voor ogen waar je jouw ideale klant kunt vinden en met welke informatie je hem het beste kunt bereiken? Weet je nog niet goed waar je moet beginnen als het om marketing of communicatie gaat? Ben je nauwelijks actief op social media? Geef je dit soort klussen liever uit handen? Dan is het marketing & communicatie-traject ideaal voor jou. We maken een werkdocument waarin we de basis van jouw communicatie vastleggen, stellen een communicatiemix samen en maken een contentplan voor de eerste drie maanden plus alle uitingen die je in die drie maanden kunt posten.

Heb je zelf al duidelijk voor ogen waar je jouw ideale klant kunt vinden? Ben je al redelijk actief op diverse social media kanalen? Maar denk je dat je daar nog meer succes uit kunt halen? Kijk dan eens naar de trainingen. Deze zijn speciaal samengesteld voor die ondernemers die graag zelf hun marketing & communicatie uitvoeren, maar nog de nodige tips & tricks kunnen gebruiken.

Vrijblijvende eerste afspraak

Laten we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Ik neem voor jou een communicatiescan mee en geef je drie tips die je direct voor jouw communicatie kunt gebruiken. Gratis! Jij hebt de gelegenheid mij te vertellen waar je hulp bij kunt gebruiken. Onze eerste afspraak duurt maximaal een uur. Wanneer heb jij een gaatje in je agenda?

Blogs