Communicatie-trainingen voor ondernemers

Wil je graag zelf aan de slag met jouw communicatie, maar kun je wel wat praktische tips & tricks gebruiken? Ik help je graag in één van mijn trainingen. Tijdens de training krijg je veel informatie en ga je direct aan de slag. Ideaal: niet alleen verzet je al het eerste werk, je kunt al je vragen op me afvuren.

Laat LinkedIn voor je werken

LinkedIn is meer en meer hét platform om met andere professionals in contact te komen en dus om nieuwe klanten te vinden. Hier wil je jouw bedrijf laten zien en jouw expertstatus opbouwen. In deze training vertel ik je hoe je LinkedIn goed inzet voor jouw bedrijf en wat de nieuwste ontwikkelingen op dit platform zijn. Bovendien maak ik voor elke deelnemer een persoonlijke profielscan. Een document over jouw LinkedIn-pagina met tips waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Maak van jezelf een content-kanon

Actief worden op social media is één ding, actief blijven is een stuk moeilijker voor veel ondernemers. Want:

  • Wat moet ik nu weer posten?
  • Zijn mijn berichten wel nuttig?
  • Wie zit er te wachten op mijn kennis?
  • Welk verhaal wil ik vertellen?
  • En hoe pak ik dat dan aan?

In deze training krijg je handvatten om jouw verhaal op te schrijven. Ik laat je zien hoe je kunt nadenken over onderwerpen en help je jouw plan te maken. Vervolgens leer je dit verhaal te verdelen in korte berichten en langere artikelen. Deze berichten kun je niet alleen gebruiken voor jouw LinkedIn-pagina, maar zijn goed in te zetten voor al de social media kanalen waarop je actief bent of wilt zijn. Kortom: een training die je niet alleen helpt om met jouw social media uitingen te starten, maar die ook motiveert om vol te houden en regelmatig te posten.

Jouw toegevoegde waarde in de schijnwerper

Het allerbelangrijkste voor een ondernemer om te weten is wat de behoefte van zijn klant is. Waar ligt jouw klant wakker van? Als je dat weet, dan weet je ook wat jij moet gaan communiceren. Precies: jij laat zien in welke mate jij in staat bent om zijn behoefte te vervullen met jouw dienst of product. Tijdens deze training ga je aan de slag met jouw waarde-propositie. Met andere woorden: je formuleert scherp waarin jij je onderscheidt van de concurrent. Wat is jouw toegevoegde waarde? Wanneer dat helder is, heb je de basis voor jouw marketing & communicatie te pakken.

Tarief

Alle trainingen van Winny Paauw Communicatie zijn voor ondernemers die beter zichtbaar willen worden bij hun ideale klanten. De drie trainingen zijn te boeken in één pakket voor € 397,00 (exclusief btw) of als losse training voor € 149,00 (exclusief btw).

Praktische informatie

  • Elke training duurt 2,5 uur
  • Maximaal 5 deelnemers per training
  • Na de training plannen we 2x een Q&A sessie 
  • De training gaat door bij minimaal 3 deelnemers
  • De trainingen zijn voorlopig online

LinkedIn

Woensdag 31 maart 2021
10.00 – 12.30 uur

Content-kanon

Donderdag 22 april 2021
10.00 – 12.30 uur

Jouw toegevoegde waarde in de schijnwerper

Dinsdag 18 mei 2021

10.00 – 12.30 uur

 

Hou het trainingsaanbod in de gaten

Het trainingsaanbod van WPC blijft in ontwikkeling. In de loop van 2020 zullen er -in samenwerking met specialisten- meer trainingen worden aangeboden over verschillende vakgebieden als succesvol bloggen en de impact van jouw zakelijke uitstraling in een acquisitie of een verkoopgesprek.