Meer dan 7 miljoen accounts op LinkedIn. Dagelijks bijna 700.000 mensen zakelijk actief op dit platform. Allang niet meer alleen voor ‘job-hunting’. LinkedIn is een mooie tool om een netwerk op te bouwen. Hier kun je (zakelijk) mensen ontmoeten om mee samen te werken, om van te leren, om jouw kennis te delen.

Voor mij is LinkedIn een mooie aanvulling op mijn wekelijkse BNI-ontbijtbijeenkomst. Ik zoek mensen op, zorg voor interactie en ben aanwezig met mijn kennis. Met LinkedIn bouw je aan je eigen Know-Like-Trust-factor. Geen agressieve verkoop maar opbouwen van relaties waardoor je zichtbaar bent voor jouw ideale klanten.

Hoe begin je met je communicatie op LinkedIn? Wat ga je vertellen en laten zien?

Hoe begin je met je communicatie op LinkedIn? Wat ga je vertellen en laten zien?

Hoe bouw je aan je netwerk? Wat doe ik met een bedrijfspagina? Allemaal vragen waar ik in mijn LinkedIn-training antwoord op ga geven. Ook als je al een ervaren LinkedIn-gebruiker ben, is deelnemen van toegevoegde waarde. Ik denk met je mee over onderwerpen en het maken van een contentplanning. Mijn trainingen zijn kleinschalig, persoonlijk en zeer praktisch. Ook houdt het niet op na de training. Ik heb altijd met iedere deelnemer een follow-up afspraak na een aantal weken. Noem het een ‘stok achter de deur’ om echt te beginnen. Of gewoon een handig moment om te sparren.

Mijn LinkedIn-training duurt drie uur. En in die drie uur ben je het grootste deel van de tijd aan de slag met je eigen LinkedIn-profiel, pagina of berichten. Je krijgt een lijst met persoonlijke tips en suggesties voor je eigen profiel. De kosten voor een training zijn € 139,00 (excl. BTW) inclusief een follow-up afspraak. Mijn training vindt plaats op een mooie locatie, De Loft in Lisse aan de Heereweg 345. En is altijd met koffie, thee en wat lekkers. Mijn training is kleinschalig van opzet. Op deze manier heb ik voor iedereen persoonlijke aandacht!

Data  2020

  • Woensdag 22 januari 2020, 9.30 – 12.30 uur
  • Donderdag 30 januari 2020, 9.30 – 12.30 uur