Heb je mooie planten en bloemen? Of andere mooie producten of diensten? Zoek je hiervoor nieuwe klanten en afnemers? Val dan meer op! Facebook? LinkedIn? Online magazine? Zichtbaar zijn op social media, hoe doe je dat? En hoe hou je dat vol?

Je wilt zichtbaar zijn en verbinding maken met je klanten. De wereld om ons heen verandert snel. Vaak heb je contact via e-mail of social media. Hoe ga je daar nu mee om? Een account op Facebook, Instagram en LinkedIn, een nieuwsbrief voor je klanten, een website… Voor je het weet, is het zoveel dat consequent je relaties informeren je niet meer lukt. Erger nog, je weet eigenlijk niet zeker of je je klanten wel bereikt. Herken je dit?

Wil je meer zichtbaar worden voor je (potentiële) klanten? En weet je niet hoe je dit kan aanpakken?

Boost je business

Hoe zorg je ervoor dat je regelmatig onder de aandacht komt bij je klanten en een groeiende omzet hebt? Daar help ik je bij.

Potentiële klanten moeten je leren kennen. Je wilt kennis delen en verbinding maken. Hiervoor heb je een uitgekiende media-inzet nodig en moet je keuzes maken in je communicatiemiddelen.

Groei- en bloei gesprek

Winny Paauw Communicatie doet een check op je huidige communicatie. Welke kanalen gebruik je? Welke boodschap vertel je? Aan wie? Na een persoonlijk gesprek maak ik een heldere en integrale communicatieaanpak, waarmee je direct aan de slag kunt. Je krijgt:

  • Heldere boodschap
  • Analyse van je huidige middelen
  • Tips voor optimalisatie

Met deze aanpak:

  • Vergroot je je zichtbaarheid
  • Krijg je meer contact met je klanten
  • Groeien jouw bedrijfsresultaten

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd. Wanneer heb je voor het laatst stilgestaan bij het effect van je communicatie? Je huisstijl, je identiteit? Ik kan me voorstellen dat dit niet bovenaan je prioriteitenlijst staat. Toch is het belangrijk voor je bedrijfsresultaat. Wil je sparren over je communicatie? Ik denk graag met je mee.

Iedere maand heb ik ruimte voor 3 gratis Groei- en Bloeigesprekken (ter waarde van € 147,00). Na dit gesprek maak ik een voorstel met een aanpak voor je communicatie. Samen bekijken we welke activiteiten je zelf doet en welke activiteiten Winny Paauw Communicatie kan doen. Uiteraard worden de resultaten en investeringen overzichtelijk op een rijtje gezet. Eenvoud en focus, dat is waar Winny Paauw Communicatie voor staat!

Wil jij deze maand een van die ondernemers zijn? Laat het mij weten.

Training: Effectieve communicatie

Ik organiseer regelmatig trainingen. Over het bewust gebruik van je communicatiemiddelen. Met als resultaat communicatie met effect!

Door deel te nemen aan een training werk je praktisch aan jouw communicatie terplekke bij mij in de training. Ik denk met je mee. En je gaat gelijk aan de slag. Offline of online communicatie, ik help je op weg. Facebook of LinkedIn? Of een nieuwsbrief en een folder? Wat is je boodschap? Waar zitten je klanten? In een training krijg je voldoende aanknopingspunten om mee verder te kunnen. Bovendien heeft mijn training altijd na een paar weken een vervolg in een 1-op-1 afspraak. Als stok achter de deur om er mee verder te gaan. En als moment om nog even door te sparren. Met als doel communicatie met meer effect en resultaat!

De trainingen zijn altijd kleinschalig. In een groepje van maximaal vijf ondernemers komt ieder goed aan bod. Daarnaast ontmoet je ook andere ondernemers en maak je gebruik van elkaars kracht.

Wil je eens bespreken of dit iets voor jou is? Vul het contactformulier in en ik bel je!