Dit is Winny Paauw

Weet je niet waar je de tijd vandaan zou moeten halen om aan jouw marketing en communicatie te werken? Of wil je wel, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Zou je graag iets doen om jouw zichtbaarheid te vergroten? Ik kan niet wachten om je te helpen.

Je bent ondernemer en je bent goed in je vak. Helaas heb je als ondernemer ook te maken met ‘bijzaken’ waar je tijd en energie in moet steken, zoals marketing en communicatie. Moet dat echt? Ja, want je wilt nieuwe klanten blijven aantrekken. Vind je het lastig? Dat snap ik en dat los ik graag voor je op.

Mijn naam is Winny Paauw en ik ben geboren met een ondernemershart. Ik groeide op in een ondernemersgezin, heb zelf een bloemenzaak gerund, werkte jarenlang in de communicatie en ben getrouwd met een ondernemer. Het resultaat van deze achtergrond is dat ik een nuchtere kijk op de zaken heb: aanpakken, doorgaan, niet lullen maar poetsen. Een ondernemer moet nou eenmaal hard werken voor zijn zaak. Ik hou van die mentaliteit. Dat doorzetten en die liefde voor de zaak.

Precies daarom help ik andere ondernemers graag om hun marketing & communicatie op de rit te krijgen én te houden. Ben jij ooit begonnen aan een zakelijke Facebook-pagina, maar gebeurt er al een tijdje weinig op? Vind je het moeilijk te bedenken wat je met LinkedIn moet? En is Instagram vooral een wirwar van foto’s voor je? Geen zorgen!

Marketing & communicatie op maat

Ik hou van focus en dus van keuzes maken. Door goed te luisteren, door te vragen en te analyseren krijg ik snel een gevoel bij jouw bedrijf en welke vorm van communicatie effectief zal zijn. Welke communicatiekanalen ga je inzetten? Niet te veel tegelijk, graag, want je bent zuinig op je tijd. Jouw activiteiten beperken zich tot die kanalen waarvan je weet dat ze jouw klanten bereiken. Samen bepalen we welke kennis je gaat delen en in welke vorm. Hoe onderscheid jij je van jouw concurrenten? Wat is jouw toegevoegde waarde? Wat doe jij om het probleem van jouw ideale klant op te lossen?
We zorgen ervoor dat jij zichtbaar wordt voor jouw ideale klanten. Effectief, zodat jouw marketing & communicatie bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaten.
Je krijgt een plan op maat voor een grotere zichtbaarheid. Een plan voor meer kans op groei en omzet. Ik hoef je niet te vertellen hoe belangrijk dat is.

Praktische trainingen

Naast de trajecten voor een marketing & communicatieplan op maat, geef ik regelmatig trainingen. De trainingen hebben een praktische inslag en dankzij de kleine groepen is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht. Die aandacht houdt na de training niet op; we plannen een vervolgafspraak zodat we ook de laatste hobbels in de communicatie-weg nog kunnen verwijderen.

Wat kan ik voor jou doen?