Wie ben ik

Ik werk al meer dan twintig jaar in de sierteelt. Ben de oudste dochter van een ondernemer. Aanpakken, doorgaan, niet lullen maar poetsen… Daar ben ik mee opgegroeid. Ik heb een bloemenzaak gerund en jarenlang in de communicatie gewerkt. Ik ken de ins en outs van het ondernemen. En snap wat een ondernemer beweegt.

Zichtbaar door verbinden

Mijn drive is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten, on- en offline. Door keuzes te maken in de inzet van je communicatiekanalen, verkoop je meer producten vanuit contact en verbinding. Door mijn gevoel voor verbinding lukt het om vaker in beeld te zijn bij je klanten. En dat is nodig voor je omzet.

In-en ontspanning

Daarnaast ben ik gelukkig getrouwd met Hans. Wij hebben samen vier kinderen. En wonen met onze hond op een mooie dijk aan de Ringvaart in Lisserbroek. We hebben allebei een eigen zaak en zorgen ook regelmatig voor ontspanning. Fietsen, wandelen met de hond, gewoon genieten van ons gezin. Een heerlijke balans in werk en gezin, dat is iedere dag mijn uitdaging. En ook daar geniet ik van!