Wanneer je het niet anders doet, gaat er niets veranderen. Waarheid als een koe. Privé en zakelijk ben ik dat al vaker tegengekomen in mijn leven. En ik ben er door anderen op aangesproken. Toch zit ik nu weer in zo’n situatie!

Ik heb namelijk een chronische blessure waardoor ik niet mobiel genoeg ben. Ik heb alles geprobeerd en vooralsnog geen blijvend resultaat. Ik heb dus ook al ruim een jaar niet meer gesport op de sportschool, laat staan dat ik nog aan hardlopen toekom. Dubbel jammer omdat zo’n rondje hardlopen ook superlekker is om je hoofd leeg te maken. Wat ben ik zielig dat ik dat niet meer kan doen.

Emotie-eter

En ja, als ik mezelf zielig vind, dan gaat het hek van de dam. Ik ben een typische emotie-eter. Lekker de verkeerde dingen: chocolade, koekjes… En te weinig gezond voedsel. Dus de kilo’s zijn er weer ingeslopen. Maar ja, wat kan ik eraan doen? Ik kan toch niet sporten…

En daar gaat het mis. Lekker afvallen is in mijn hoofd: gezond eten en veel sporten. Dat eerste kan ik doen, het tweede niet. Nou en? Dan maar helemaal niet doen en nog meer kilo’s eraan? Nee dat wil ik niet.

Hometrainer

Dus ik ga het anders doen. Ik heb persoonlijke begeleiding in de arm genomen en een hometrainer gekocht. Want ik mag wel fietsen en ik heb hulp nodig om gevarieerd en gezond te eten. Ik maak mijn eigen schema met tijd om te fietsen, en tijd om de gezonde boodschappen te doen en het eten te bereiden.

Fitter

Ik ben nu een paar dagen goed bezig en ik moet eerlijk zeggen, ik voel me nu al beter. Beter in mijn hoofd, maar ook fysiek beter. Minder suiker zorgt al voor een fitter gestel. Natuurlijk is dit pas het begin, maar het geeft wel een goed gevoel, dus de motivatie om door te gaan met een goede balans tussen gezond eten en bewegen. En om door te gaan met het verder uitbouwen van mijn onderneming.

Hoe ga ik verder?

Terugkijkend op het eerste half jaar van 2019 ben ik trots op wat er nu staat: Winny Paauw Communicatie is goed uit de startblokken. En nu verder! Samen met collega-ondernemers heb ik veel plannen in het hoofd. Wat gaan we aanpakken? Hoe ga ik verder? Wat zijn mijn doelen voor de rest van 2019? Wat wordt er anders? Ik ben druk bezig met van alles te ontwikkelen.

Wil jij ook een kleine verandering?

Wil jij het ook anders? In jouw communicatie, zichtbaarheid en klantbenadering? Bel me op 06 22 51 50 32 om eens vrijblijvend te sparren. Soms is een kleine verandering al genoeg om enorm veel effect te hebben. Ik hoor je graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *